Hållbarhet

Vi vill ha branschens nöjdaste kunder. Vi vill också att vårt arbete ska bidra att att bygga ett bättre samhälle. Kvalitet, kompetens och en ständig strävan att utvecklas och bli bättre är några viktiga nycklar. Vi står bakom Byggföretagens Färdplan 2045 och arbetar enligt en övergripande hållbarhetsstrategi som har sin grund i FN:s globala mål. För att lyckas med det lägger vi en stor satsning på att minska klimatavtrycket och öka energieffektiviseringen samt främja åtgärderna för klimatanpassnings i det samhälle vi är med och bygger upp. Hansa Bygg är sedan 2006 certifierat enligt FR 2000 – ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

HÅLLBARHET & MIILJÖ

HÅLLBARHET & MIILJÖ

HÅLLBARHET & MIILJÖ

I vår bransch handlar hållbarhet förstås om att bygga hus som tål att användas och står kvar i generationer. Men också fungera optimalt och få människorna som ska bo eller vistas i dem att trivas. Men det handlar också om att människor ska hålla länge, både de vi bygger för och våra egna medarbetare som gör jobbet. För oss som i allt vi gör vill bidra till ett bättre samhälle är det lika självklart att ta ansvar för klimatet och miljön. I stort såväl som i smått. Utan det finns ingen framtid för någon av oss.

KVALITET

KVALITET

KVALITET

Alla pratar om kvalitet i tid och otid. Det är nästan så begreppet har börjat förlora sin mening. Behöver du påminna dig om vad verklig kvalitet är; ta en titt på en småländsk stenmur. Eller någon av Smålands alla röda stugor. De byggdes för hundratals år sedan men många av dem står fortfarande kvar.

HÄLSA OCH ARBETSPLATSSÄKERHET

HÄLSA OCH ARBETSPLATSSÄKERHET

HÄLSA OCH ARBETSPLATSSÄKERHET

Det ska vara lätt att trivas, utvecklas och hitta mening i arbetet på Hansa Bygg. Det ska helt enkelt vara roligt att gå till jobbet. Hos oss pratar vi om Hansaandan. Den handlar om att ställa upp för och värna om varandra – att se laget före jaget.

KOMPETENS

KOMPETENS

KOMPETENS

Vi ser kompetensutveckling som en självklar investering för att göra vår duktiga personal ännu bättre och redo att möta framtidens utmaningar. En investering som gagnar såväl före-taget som våra kunder.